Gang, stue og soverom:


Vi lytter til dine ønsker! En av fordelene ved å kjøpe ny bolig er at du kan påvirke hvordan boligen skal se ut til slutt. Vi gir deg en rekke valgmuligheter for at du skal få en leilighet som er i tråd med din personlige stil og smak. Jo tidligere du kommer inn i byggeprosessen, jo større er muligheten for å sette ditt eget preg på leiligheten.
Dette kan tilpasses: Parkett, Farge på vegg, Kjøkken, Innredning på bad, Elektro, Fliser på bad og evt. Kjøkken.

Teknisk beskrivelse:
Leveransen er utført i henhold til gjeldende forskrifter. Byggets bærekonstruksjon blir hovedsakelig utført i betong, stål og tre. Skillevegger i betong eller plassbyggede lyd- og brannvegger. Etasjeskiller støpes i betong eller platten-/ hulldekker. Synlige v-fuger i tak vil forekomme.
Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverkvegger og kles i kombinasjon av teglstein, fasadeplater og tre. Fasadedetaljer er i andre materialer.
Innvendige vegger utføres i stål/tre, stenderverk, isolert og kledd med
gipsplater. Støpte vegger kan bli påforet med gipsplater, men vil stedvis kun sparkles og males.
Innvendig høyde til himling vil generelt være 2,4 m. Unntatt er
områder med nedforet himling. Himling nedfores for å skjule rør og
kanalføringer fortrinnsvis i boder, entre/gang og enkelte områder i øvrige rom. Nedforing kan og forekomme der hvor oversiden er eksponert mot det fri.
Sportsboder til hver bolig anlegges i garasjeanlegg.
Isolasjon leveres i henhold til TEK 17 og i henhold til gjeldende regler og omfordeling av U-verdi. Innvendige vegger isoleres.

Se leveransebeskrivelse for mer informasjon om leveransen.

Parkering:
Parkeringsplass i underliggende garasjeanlegg medfølger til alle 3- og 4-roms leiligheter. Øvrige tilgjengelige parkeringsplasser kan kjøpes som tilvalg for kr. 300.000,- per stk. Selger forbeholder seg retten til disponering av øvrige plasser. Fra garasjeanlegg vil det bli adkomst til leilighetsplan med heis- og trappesjakter. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.


Byggemåte og standard

Leilighetene holdes i en moderne, nordisk stil hvor det legges vekt på kvalitet og praktiske, gode løsninger. Alle leilighetene får romslige balkonger og store glassflater for mye lys, samt god byggeteknisk standard med blant annet 1 stavs parkett og vannbåren varme i gulv (ikke sov/ bod).

Kjøkken 

Kjøkkeninnredning med moderne uttrykk fra anerkjent nordisk leverandør, med hvitevarer. Hvitevarer av type Whirlpool eller tilsvarende kvalitet, med induksjonsplatetopp, innbygget stekeovn, innbygget oppvaskmaskin med water-guard samt frittstående kjøl/ fryseskap. Fronter på ovn og kjøleskap leveres i børstet stål. Kjøkken leveres med mørk laminat benkeplate og fronter i hvit utførelse. Skuffer i underskap med uttrekkbart renovasjonssystem under oppvaskkum, og skapdører i overskap. Integrerte håndtak i skuffer og skap. Det vil bli utarbeidet egen kjøkkentegning for hver type leilighet. Kjøkkenleveransen kan tilpasses som tilvalg (løsning, fronter, benkeplate, hvitevarer, kum, kraner mm.).

Bad 
Bad med moderne uttryk. Det leveres baderoms innredning i hvit utførelse med skuffer, heldekkende servanttopp, speil med lys og stikkontakt på vegg. Størrelse
på innredning som vist på plantegning til den enkelte leilighet. Våtromshimling i hvit farge. LED downlights i himling med dimmer. Standard mørk grå flis 20x20 cm eller 30x30 cm på gulv 5x5 cm eller 10x10 cm flis på gulv i nedsenket dusjssone. Hvit høyglans flis 30x60 på vegg. Dusjhjørne i 90*90 cm med dører i klart/ frostet glass. Vegghengt toalett. LED downlights i tak. Nedsenkede fliser i dusjsone. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Leveransen kan tilpasses som tilvalg (møbel, vask, toalett, kran, dusjgarnityr, fliser med mer).

Gang, stue og soverom 
Gulv: Ca. 90 cm ut fra ytterdør leveres mørk grå midtstilt flis 30x60 cm, i overgang til parkett leveres med silikonfug. Øvrig gulvareal leveres med 1 stavs eikeparkett (lys hvitpigmentert).
Vegger: Sparklet og malt betong/ gips, fargekode 0502-Y
Tak: Sparklet og malt betong/gips, fargekode 0502-Y, synlige v-fuger vil forekomme.

Innvendig bod
Malt utførelse. Inneholder tekniske inneholder tekniske installasjoner og/ eller føringer/ kanaler. Disse kan være synlige. Synlige v-fuger i tak og på vegg. NB! varme i gulv leveres ikke i innvendig bod.

Vi lytter til dine ønsker!
En av fordelene ved å kjøpe ny bolig er at du kan påvirke hvordan boligen skal se ut til slutt. Vi gir deg en rekke valgmuligheter for at du skal få en leilighet som er i tråd med din personlige stil og smak. Jo tidligere du kommer inn i byggeprosessen, jo større er muligheten for å sette ditt eget preg på leiligheten. 

Dette kan tilpasses: 
- Parkett 
- Farge på vegg 
- Kjøkken 
- Innredning på bad 
- Elektro 
- Fliser på bad og evt. Kjøkken.

Teknisk beskrivelse
Leveransen er utført i henhold til gjeldende forskrifter. Byggets bærekonstruksjon blir hovedsakelig utført i betong, stål og tre. Skillevegger i betong eller plassbyggede lyd- og brannvegger. Etasjeskiller støpes i betong eller platten-/ hulldekker. Synlige v-fuger i tak vil forekomme. Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverkvegger og kles i kombinasjon av teglstein, fasadeplater og tre. Fasadedetaljer kan forekomme i andre materialer. Innvendige vegger utføres i stål/tre, stenderverk, isolert og kledd med gipsplater. Støpte vegger kan bli påforet med gipsplater, men vil stedvis kun sparkles og males. Innvendig høyde til himling vil generelt være 2,4 m. Unntatt er områder med nedforet himling. Himling nedfores for å skjule rør og kanalføringer fortrinnsvis i boder, entre/gang og enkelte områder i øvrige rom. Nedforing kan og forekomme der hvor oversiden er eksponert mot det fri. Sportsboder til hver bolig anlegges i garasjeanlegg. Isolasjon leveres i henhold til TEK 17 og i henhold til gjeldende regler og omfordeling av U-verdi. Innvendige vegger isoleres.

BALKONGER, UTEPLASSER, TAKHAGE, SVALGANG:
Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Balkonger utføres av betong med fall til avløp, men drypp fra overliggende balkonger må påregnes. Det monteres takrenner fra balkonger langs vegg. Svalganger, balkonger og terrasser leveres med overflate i støvbundet betong uten spesiell sklisikring medmalt underside i lys farge. Det vil bli levert beslag i fremkant på balkong og svalgang. Større terrasser over underliggende leilighet kan få tremmegulv av tre, det må påregnes innvendig trinn eller rampe opp til disse terrassene pga. nivåforskjell. Plattinger på terrengnivå vil bli uført i impregnert treverk eller betongheller.

REKKVERK:
Rekkverk på balkong, terrasse/uteplass (ved behov), felles takhage og svalgang leveres som klart/frostet glass med stolper i aluminium. Forhøyet rekkverk hvor det er krav om det.

INNGLASSING:
Balkonger fra 2-5 etg i bygg 1 får innglasset balkong, enkelte glassfelt over rekkverk på disse er skyvbare/ åpningsbare. Offentlige eller tekniske krav kan medføre endringer i 6. etg.
Det opplyses om at innglasset balkong ikke er å anse som innvendig konstruksjon og ikke er isolert.

FELLES TAKTERRASSER:
Det vil bli etablert felles takterrasse på taket av næringsseksjonen mellom byggene. Denne er foreløpig ikke endelig detaljprosjektert. Avvik fra illustrasjoner og plantegninger vil derfor forekomme.

Boder: alle leiligheter får en innvendig bod på ca 3 m2 i leiligheten, og en sportsbod i garasjeanlegg på ca. 5 m2. Alle overflater i innvendig bod ihht. leveransebeskrivelse. I sportsbod leveres støvbundet betong, ubehandlet gips, korrugerte plater eller nettingvegger type Troax eller tilsvarende på vegg, asfalt/ betong/ betongheller på gulv.

Areal: arealer som er oppgitt i prospekt, prisliste og på tegninger er angitt i BRA (bruksareal). Kjøper er inneforstått med at arealangivelsene på de enkelte rom i leilighetene og balkonger er et resultat av beregninger og er foreløpige.

Se leveransebeskrivelse i salgsoppgave for mer informasjon om leveransen.

Forventet fremdrift
Forventet ferdigstillelse 3. kvartal 2021. Forutsetter bortfall av øvrige forbehold.

Parkering
Det medfølger 1 parkeringsplass til alle 3 og 4 roms leiligheter. Øvrige kan kjøpes som tilvalg for kroner 300 000,- pr stk* (*begrenset kapasitet, førstemann til mølla prinsippet gjelder). Selger tar forbehold om disponering av øvrige plasser.  Laveste frie høyde er ca 2,10 meter. Stedvis i kjøresone og vegger kan høyden være noe lavere. Parkeringsanlegget inneholder også parkeringsplasser, tekniske rom og avfallsrom/ plass til næringsseksjonene.

Fra p-hus vil det bli adkomsg til leilighetsplan via heis- og trappesjakter. Lading av elbil: det kan forekomme bestemmelser for når anlegget kan benyttes. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Ta kontakt for en hyggelig boligprat!

*alle illustrasjoner, bilder og perspektiver er kun ment å gi et inntrykk av ferdig bebyggelse. Illustrasjonene vil avvike fra endelig leveranse. Se utfyllende salgsoppgave fra megler for ytteligere informasjon. Før innlevering av bud plikter kjøper å sette seg inn i salgsoppgave med vedlegg.
leilighetene2.jpg