Beliggenhet

Prosjektet Sennerudtoppen ligger i et rolig og veletablert boligområde på Sennerud/ Sørumsand i Sørum kommune, med umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Sørumsand er et attraktivt boområde - ønsker du å bo i rolige og idylliske omgivelser, men samtidig ha nærhet til bylivet er dette det perfekte stedet for deg. Skulle bylivet friste er det kun en spasertur ned til Sørumsand stasjon, med en kort togtur inn til Lillestrøm og Oslo. 

Sørumsand kan videre by på alt av fasiliteter, som skoler, barnehager, butikker, treningssentre og mye mye mer. Turmulighetene er også upåklagelige uansett årstid, med sykkel-, turstier og lysløype som strekker som seg langt innover marka. 

Butikker og servicetilbud 
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema1000, Coop Extra og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Fokus Butikksenter et godt og variert utvalg. Her finner du alt fra apotek, vinmonopol og frisør. Lillestrøm og Strømmen ligger også godt innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil for et rikt utvalg av servicetilbud. 

Kollektivtilbud 
Sørumsand har et meget godt kollektivtilbud med både buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Sennerud ligger et lite steinkast utenfor hovedinngangsdøren (ca. 1-2 min gange). Fra Sørumsand stasjon tar det ca. 16 min til Lillestrøm Stasjon og ca. 28 min til Oslo S. Med bil fra Sørumsand tar det ca. 20 min til Lillestrøm, 30 min til Jessheim og 35 min til Oslo S. 

Skoler og barnehager 
Sørumsand har barnehager og skoler i alle trinn. Det er kort vei til barne-, ungdoms- og videregående skole, med trygg gangvei hele veien. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende tettsteder, samt et godt utvalg av barnehager. 

Friluft og aktivitetstilbud 
I nærområdet er det meget gode tur- og rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. Sørumsand har et flott idrettsanlegg som kan benyttes av store og små. Det er også trivelige veier langs idylliske Glomma. I tillegg byr Bingsfoss på fine sandstrender, svaberg og nydelig beliggenhet ved Glomma. Nedenfor Bingsfossen finner du gode fiskemuligheter. I Sørumsand ligger også Kuskerudnebben friluftsbad (ca. 15 min gange), et meget populært badested med bl.a. kiosk. Det finnes også treningssenter for de som ønsker å få svettet bort hverdagens stress.


Ta kontakt med megler for ytteligere informasjon om prosjektet.
 

*alle illustrasjoner, bilder og perspektiver er kun ment å gi et inntrykk av ferdig bebyggelse. Illustrasjonene vil avvike fra endelig leveranse. Se utfyllende salgsoppgave fra megler for ytteligere informasjon. Før innlevering av bud plikter kjøper å sette seg inn i salgsoppgave med vedlegg.
beliggenhet2.jpg